Our Work > VC Residence

Location:
Hong Kong
Year:
2024
Service:
Furniture supply

VC Residence

Designed by Lim + Lu, with a harmonious blend of architectural minimalism and subtle Japanese design influences. The 1300 sq ft apartment located on the Peak effortlessly fuses architectural vision with understated luxury.

About

Inspired by the client’s affinity for Japanese design, subtle touches of Japanese aesthetics are thoughtfully incorporated throughout the apartment, such as a nod to Japanese artisanal craftmanship with Santa & Cole’s Tekio washi paper pendant.

The natural material palette comprised of textured wool boucle fabric and oak from the Little Petra Lounge chair from &Tradition, Offset sofa and Gravel wool rug from Audo embraces the beauty of raw and natural elements, evoking a sense of tranquillity and calmness.

– Photography by Common Studio

VC Residence
VC Residence
VC Residence
VC Residence
Close